Υλικά

  • Ένα κιλό πουρές Mango
  • 10 ζελατίνες
  • 300 γραμμάρια ζάχαρη
  • 10 γραμμάρια λικέρ
  • 1.300 γραμμάρια σαντιγί 35%

Εκτέλεση

  1. Ξεκινάμε βάζοντας σε κρύο νερό τις ζελατίνες για να μαλακώσουν. Χτυπάμε σε ένα μίξερ την σαντιγί και σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε ελάχιστο πουρέ mango.
  2. Όταν ζεσταθεί αρκετά, χωρίς να βράσει, το αποσύρουμε και ρίχνουμε μέσα τις ζελατίνες που έχουν μαλακώσει στραγγίζοντας τες καλά.
  3. Στη συνέχεια αδειάζουμε τον υπόλοιπο πουρέ mango σε μία λεκάνη μαζί με την ζάχαρη και το λικέρ ανακατεύοντας τα καλά.
  4. Προσθέτουμε το μίγμα με τις ζελατίνες συνεχίζοντας το ανακάτεμα και τελειώνουμε ρίχνοντας σταδιακά την σαντιγί ανακατεύοντας με απαλές κινήσεις.
  5. Αυτή την παρασκευή μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε είτε σερβίροντάς την σε ποτήρι, είτε πάνω από παντεσπάνι σε τούρτες.