Υλικά
- Ένα κιλό πουρές Mango
- 10 ζελατίνες
- 300 γραμμάρια ζάχαρη
- 10 γραμμάρια λικέρ
- 1.300 γραμμάρια σαντιγί 35%
Εκτέλεση
- Ξεκινάμε βάζοντας σε κρύο νερό τις ζελατίνες για να μαλακώσουν. Χτυπάμε σε ένα μίξερ την σαντιγί και σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε ελάχιστο πουρέ mango.
- Όταν ζεσταθεί αρκετά, χωρίς να βράσει, το αποσύρουμε και ρίχνουμε μέσα τις ζελατίνες που έχουν μαλακώσει στραγγίζοντας τες καλά.
- Στη συνέχεια αδειάζουμε τον υπόλοιπο πουρέ mango σε μία λεκάνη μαζί με την ζάχαρη και το λικέρ ανακατεύοντας τα καλά.
- Προσθέτουμε το μίγμα με τις ζελατίνες συνεχίζοντας το ανακάτεμα και τελειώνουμε ρίχνοντας σταδιακά την σαντιγί ανακατεύοντας με απαλές κινήσεις.
- Αυτή την παρασκευή μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε είτε σερβίροντάς την σε ποτήρι, είτε πάνω από παντεσπάνι σε τούρτες.