Υλικά
- 1.000 γραμμάρια νερό
- 500 γραμμάρια ζάχαρη
- 250 γραμμάρια γλυκόζη
- 200 γραμμάρια δεξτρόζη
- 100 γραμμάρια σταθεροποιητής παγωτού
- 180 γραμμάρια ρούμι (Bacardi)
- 6 φύλλα μέντας
Εκτέλεση
- Παστεριώνουμε στους 80 βαθμούς όλα τα υλικά εκτός από το ρούμι και το αφήνουμε να κρυώσει. Αφού κρυώσει προσθέτουμε το ρούμι και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
- . Σουρώνουμε και το ρίχνουμε στην παγωτομηχανή. Σερβίρετε πάνω σε βάση μπισκότου η παρέα με ένα σφηνάκι μοχίτο.