Υλικά

  • 1.000 γραμμάρια νερό
  • 500 γραμμάρια ζάχαρη
  • 250 γραμμάρια γλυκόζη
  • 200 γραμμάρια δεξτρόζη
  • 100 γραμμάρια σταθεροποιητής παγωτού
  • 180 γραμμάρια ρούμι (Bacardi)
  • 6 φύλλα μέντας

Εκτέλεση

  1. Παστεριώνουμε στους 80 βαθμούς όλα τα υλικά εκτός από το ρούμι και το αφήνουμε να κρυώσει. Αφού κρυώσει προσθέτουμε το ρούμι και το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
  2. . Σουρώνουμε και το ρίχνουμε στην παγωτομηχανή. Σερβίρετε πάνω σε βάση μπισκότου η παρέα με ένα σφηνάκι μοχίτο.