Υλικά
- 600 γραμμάρια πιπεριές Φλωρίνης κόκκινες
- -240 ml εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
- 60 γραμμάρια κάπαρη
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 20 ml ξύδι κρασιού
- 5 γραμμάρια αλάτι
- 2 γραμμάρια ρίγανη
Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά τις πιπεριές και τις ψήνουμε στο φούρνο για 45 λεπτά περίπου με το 1/3 από το ελαιόλαδο.
- Όταν ψηθούν τις ξεφλουδίζουμε και γαρνίρουμε με την κάπαρη. ετοιμάζουμε ένα ντρέσσινγκ με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το ξύδι, τη ρίγανη, το σκόρδο, το αλάτι και το ρίχνουμε επάνω στις πιπεριές.