Υλικά

  • 8 σκελίδες σκόρδου
  • -150 γραμμάρια ψωμί μουσκεμένο
  • 100 γραμμάρια τριμμένα καρύδια
  • 30 ml ξύδι
  • 8 γραμμάρια αλάτι
  • 1 κρόκος αυγού
  • 250 ml εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Ρίχνουμε στο μπλέντερ του μίξερ το σκόρδο, το ξύδι, το αλάτι και το 1/3 από το λάδι
  2. Χτυπάμε σε μεγάλη ταχύτητα για ένα λεπτό
  3. Σταματάμε και προσθέτουμε το ψωμί στραγγισμένο, τα τριμμένα καρύδια και το υπόλοιπο λάδι
  4. Ξαναχτυπάμε σε μεγάλη ταχύτητα και αφού αναμειχθούν τα υλικά καλά, προσθέτουμε τον κρόκο αυγού και ξαναχτυπάμε.