Υλικά
- 8 σκελίδες σκόρδου
- -150 γραμμάρια ψωμί μουσκεμένο
- 100 γραμμάρια τριμμένα καρύδια
- 30 ml ξύδι
- 8 γραμμάρια αλάτι
- 1 κρόκος αυγού
- 250 ml εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Ρίχνουμε στο μπλέντερ του μίξερ το σκόρδο, το ξύδι, το αλάτι και το 1/3 από το λάδι
- Χτυπάμε σε μεγάλη ταχύτητα για ένα λεπτό
- Σταματάμε και προσθέτουμε το ψωμί στραγγισμένο, τα τριμμένα καρύδια και το υπόλοιπο λάδι
- Ξαναχτυπάμε σε μεγάλη ταχύτητα και αφού αναμειχθούν τα υλικά καλά, προσθέτουμε τον κρόκο αυγού και ξαναχτυπάμε.