Υλικά
- 1500 γραμμάρια γάλα γιδινο
- 350 γραμμάρια ζάχαρη
- 120 γραμμάρια γλυκόζη
- 5 γραμμάρια μαστίχα
- 2 ξυλάκια Κανέλα
- 75 γραμμάρια σταθεροποιητής παγωτού
- 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- Τρόπος παρασκευής –
Εκτέλεση
- .Παστεριώνουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από την κρέμα γάλακτος στους 82 βαθμούς Κελσίου.
- Το αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε την κρέμα γαλακτος.
- . Βαζουμε το μείγμα στο ψυγείο συντήρηση για 3 ώρες και μετά παγώνουμε στην παγωτομηχανη.