Υλικά

  • 1500 γραμμάρια γάλα γιδινο
  • 350 γραμμάρια ζάχαρη
  • 120 γραμμάρια γλυκόζη
  • 5 γραμμάρια μαστίχα
  • 2 ξυλάκια Κανέλα
  • 75 γραμμάρια σταθεροποιητής παγωτού
  • 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • Τρόπος παρασκευής –

Εκτέλεση

  1. .Παστεριώνουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από την κρέμα γάλακτος στους 82 βαθμούς Κελσίου.
  2. Το αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε την κρέμα γαλακτος.
  3. . Βαζουμε το μείγμα στο ψυγείο συντήρηση για 3 ώρες και μετά παγώνουμε στην παγωτομηχανη.