Υλικά
- 20 παϊδάκια
- 4 μανιτάρια Πορτομπέλο
- 350 γραμμάρια (1/2 μπουκάλι) Χαρουπόμελο
- 10 φυλλαράκια δυόσμο
- 4 μικρά κολοκυθάκια
- -1 κρεμμύδι
- 1 πράσινη πιπεριά
- 2 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα τριμμένη
- 1 ψητή κόκκινη πιπεριά
- 8 ελιές μαύρες
- 200 γραμμάτια demi glace
- Τρόπος παρασκευής –
Εκτέλεση
- Μαρινάρουμε τα παϊδάκια με χαρουπόμελο και δυόσμο και λίγο λάδι για 15 λεπτά.
- Τα ψήνουμε στη σχάρα αφού τους έχουμε βάλει αλάτι και πιπέρι μέχρι να πάρουν χρώμα και τα τελειώνουμε στο φούρνο στους 180c για 10 λεπτά.
- Τα σερβίρουμε με γεμιστό μανιτάρι (Γέμιση: όλα ψιλοκομμένα, κρεμμύδι, πιπεριές, κολοκυθάκι, μανιτάρι(το ποδαράκι τους), σοταρισμένα ελαφρώς και παρμεζάνα τριμμένη)το ψήνουμε στο φούρνο στους 160c για 10 λεπτά.
- Σερβίρουμε με σάλτσα demi glace με julienne (κομμένη λωρίδες) ψητή κόκκινη πιπεριά και ελιά.