Υλικά

  • 20 παϊδάκια
  • 4 μανιτάρια Πορτομπέλο
  • 350 γραμμάρια (1/2 μπουκάλι) Χαρουπόμελο
  • 10 φυλλαράκια δυόσμο
  • 4 μικρά κολοκυθάκια
  • -1 κρεμμύδι
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 2 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 ψητή κόκκινη πιπεριά
  • 8 ελιές μαύρες
  • 200 γραμμάτια demi glace
  • Τρόπος παρασκευής –

Εκτέλεση

  1. Μαρινάρουμε τα παϊδάκια με χαρουπόμελο και δυόσμο και λίγο λάδι για 15 λεπτά.
  2. Τα ψήνουμε στη σχάρα αφού τους έχουμε βάλει αλάτι και πιπέρι μέχρι να πάρουν χρώμα και τα τελειώνουμε στο φούρνο στους 180c για 10 λεπτά.
  3. Τα σερβίρουμε με γεμιστό μανιτάρι (Γέμιση: όλα ψιλοκομμένα, κρεμμύδι, πιπεριές, κολοκυθάκι, μανιτάρι(το ποδαράκι τους), σοταρισμένα ελαφρώς και παρμεζάνα τριμμένη)το ψήνουμε στο φούρνο στους 160c για 10 λεπτά.
  4. Σερβίρουμε με σάλτσα demi glace με julienne (κομμένη λωρίδες) ψητή κόκκινη πιπεριά και ελιά.