Υλικά
- Για 2-4 άτομα
- 2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα
- 250 γραμμάρια ταλατέλες
- 6 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
- 2 κουταλιές του γλυκού βούτυρο
- λευκό πιπέρι, μοσχοκάρυδο, αλάτι
- γραβιέρα τριμμένη για το σερβίρισμα
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε τις ταλιατέλες για 8 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το βούτυρο στη κατσαρόλα και καίμε τις ταλιατέλες ανακατεύοντας τα πολύ καλά. Ψιλοκόβουμε το μπέικον και το τηγανίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα για περίπου 2 λεπτά σε μέτρια εστία.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί κρέμα στο τηγάνι και ζεσταίνουμε 2 -3 λεπτά μέχρι να λιώσει. Έπειτα προσθέτουμε τις ταλιατέλες στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλά. Τέλος σερβίρουμε με τυρί τριμμένο.
Σερβίρουμε με σαλάτα με σπανάκι και μήλο.