Υλικά

  • 10 γραμμάρια μοσχάτος οίνος
  • 50 γραμμάρια νερό
  • 160 γραμμάρια ζάχαρη
  • 90 γραμμάρια κρόκοι αυγών
  • 500 γραμμάρια μασκαρπόνε
  • 30 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
  • 10 γραμμάρια ζελατίνες
  • 600 γραμμάρια σαντιγί
  • Κουλί φράουλας
  • 150 γραμμάρια φράουλες
  • 15 γραμμάρια ζάχαρη
  • 5 γραμμάρια ζελατίνη
  • Τουίλ με γεύση καφέ
  • 100 γραμμάρια άχνη
  • 100 γραμμάρια ασπράδια
  • 100 γραμμάρια μαργαρίνη
  • 90 γραμμάρια αλεύρι
  • 10 γραμμάρια καφέ εσπρέσο


Τρόπος παρασκευής –
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής συνταγής
Βάζουμε σε μπεν μαρί το μασκαρπόνε με την άχνη. Κατόπιν μουλιάζουμε τις ζελατίνες και χτυπάμε ελαφρώς τη σαντιγί. Βάζουμε νερό και ζάχαρη να βράσουν στους 121 βαθμούς και συγχρόνως χτυπάμε τα κροκάδια στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν. Όταν το σιρόπι φτάσει τους 121 βαθμούς το ρίχνουμε αργά στα αφρατεμένα κροκάδια στη δεύτερη ταχύτητα. Όταν πέσει η θερμοκρασία των αυγών αποσύρουμε από το μίξερ και ενσωματώνουμε όλα τα υλικά μαζί

Κουλί φράουλας
Μουλιάζουμε τη ζελατίνη και ζεσταίνουμε τη φράουλα με τη ζάχαρη στους 86 βαθμούς. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τη ζελατίνη

Τουίλ με γεύση καφέ
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μίξερ για 5 λεπτά, απλώνουμε με σιλ πατ και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά. Κόβουμε σε σχήμα και μέγεθος που επιθυμούμε πριν κρυώσει.