Υλικά
- 1 και 1/2 πακέτο μπισκότα digestive
- 600 γραμμάρια Philadelphia
- 1 γάλα ζαχαρούχο
- Χυμό από 4 λεμόνια
- 80 γραμμάρια βούτυρο
- γλυκό του κουταλιού βύσσινο
Εκτέλεση
- Θρυμματίζετε τα μπισκότα στο Multi να γίνουν σκόνη τα μεταφέρετε σε μια μπασίνα και ρίχνετε από πάνω το λιωμένο βούτυρο τρίβετε καλά τα μπισκότα να πάει το βούτυρο παντού και απλώνετε το μείγμα στη βάση μιας φόρμας με έλασμα, διαμέτρου 21-22 εκ. Το πιέζετε καλά με ένα κουτάλι. Bάζετε το ταψί στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Σε ένα μπολ αναμιγνύετε το Philadelphia με το ζαχαρούχο και το χυμό λεμόνι και τα χτυπάτε να αφρατέψουν. Ρίχνετε το μείγμα τυριού στη βάση της φόρμας πάνω από τα μπισκότα και βάζετε το cheese cake στο ψυγείο να δέσει για τουλάχιστον 4 ώρες.
- Όταν πήξει, απλώνετε στην επιφάνεια το γλυκό του κουταλιού