Υλικά
- 4 πακέτα μπισκότα τύπου πτι μπερ
- 125 γραμμάρια κακάο
- 40 γραμμάρια κονιάκ
- 500 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο
- 150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
- 4 τεμάχια βανίλιες
- 250 γραμμάρια γάλα εβαπορέ
- 10 φράουλες
- σιρόπι σοκολάτας
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε σε μία λεκάνη όλα τα υλικά μαζί, προσεκτικά, να μην θρυμματιστούν πολύ τα μπισκότα.
- Το ρολάρουμε σε αλουμινόχαρτο και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες (όχι στην κατάψυξη).
- Όταν παγώσει το κόβουμε σε στρογγυλές φέτες και το γαρνίρουμε με σιρόπι σοκολάτας και φράουλες.