Υλικά
Υλικά
Για 4-6 άτομα
1 κιλό κατεψυγμένες γαρίδες ψιλοκομμένες
1 1/4 φλιτζάνι βούτυρο κομμένο σε κύβους
1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 φλιτζάνι μαγιονέζα
1 κουταλιά μουστάρδα
σέλινο αλάτι, πιπέρι για γεύση
1 κουταλιά της σούπας φέτα
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1/2 λίτρο ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατέψτε τις γαρίδες, την πιπεριά, το κρεμμύδι και το πιπέρι. Προσθέστε τη μαγιονέζα, μουστάρδα, το αλάτι, πιπέρι.
Προσθέστε τη φέτα θρυμματισμένη. Ανακατεύετε τα υλικά όλα μαζί και πλάθετε σε μπαλάκια πάχους όσο ένα καρύδι ή πλάθετε σε σχήμα όσο ένα μπιφτέκι.
Ρίχνουμε το ηλιέλαιο στο τηγάνι πάνω από τη μέση και ζεσταίνουμε σε υψηλή φωτιά. Τηγανίζουμε τους γαριδοκεφτέδες μέχρι να ροδίσουν, περίπου πέντε λεπτά σε κάθε πλευρά.
Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά