Υλικά
Υλικά
Για 4-6 άτομα
-150 γραμμάρια βούτυρο
-100 γραμμάρια ζάχαρη
-340 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα
-1 αυγό
-170 γραμμάρια σταγόνες σοκολάτας
-200 γραμμάρια νιφάδες βρώμης
-100 γραμμάρια αλεύρι
-1/2 κουταλιά του γλυκού μαγειρική σόδα
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς (με αέρα). Σε ένα λεκανάκι ρίχνουμε τις τις νιφάδες βρώμης, το αλεύρι και τη μαγειρική σόδα και ανακατεύουμε.
Έπειτα στο κάδο του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, το ζαχαρούχο γάλα και το αυγό.
Ρίχνουμε στον κάδο το μείγμα με τις νιφάδες βρώμης, τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ορθογώνιο ταψί (20x30cm) στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει εντελώς και μετά το κόβουμε σε τετραγωνάκια. Διατηρούνται σφραγισμένα στο ψυγείο.