Υλικά
Υλικά
Για 2-4 άτομα
-Ελαιόλαδο
-Μέλι και μπανάνα για το σερβίρισμα
-3 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-2 1/2 φλιτζάνια του τσαγιού νερό
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι ή με το σύρμα το αλεύρι με το νερό μέχρι να έχουμε ένα χυλό που να στέκεται λίγο.
Ρίχνουμε σ’ ένα μεγάλο τηγάνι αρκετό ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει λίγο περισσότερο απ’ όταν τηγανίζουμε πατάτες.
Παίρνουμε με ένα κουτάλι της σούπας από τον χυλό και το ρίχνουμε στο καυτό λάδι.
Μ’ αυτόν τον τρόπο γεμίζουμε όλο το τηγάνι.
Όταν πάρουν χρυσαφί χρώμα, τις βγάζουμε σε ένα πιάτο με στρωμένο χαρτί κουζίνας , για να τραβήξει το περιττό λάδι και κατόπιν σερβίρουμε σε πιατέλα, με συνοδεία μπανάνα και με μέλι ή για αλλαγή με κομπόστα κομπόστα βύσσινο!