Υλικά
- Για 4-6 άτομα
- Για τη ζύμη του μπισκότου
- 1 αυγό
- 200 γραμμάρια μαργαρίνη
- 100 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
- 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 400 γραμμάρια αλεύρι
- 40 γραμμάρια κακάο
- Για την γέμιση
- 250 γραμμάρια κουβερτούρα
- 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Για τη ζύμη του μπισκότου
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιογενές μείγμα. Αφήνουμε να σταθεί 30 λεπτά στο ψυγείο.
Ανοίγουμε την ζύμη σε λεπτό φύλλο και κόβουμε με κουπ πατ τα μπισκότα.
Τοποθετούμε σε λαδόχαρτο και ψήνουμε στους 170 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 14 λεπτά.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά.
Για την γέμιση
Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και την ρίχνουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα.
Ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει.
Γεμίζουμε τα μισά μπισκότα με την κρέμα, καλύπτουμε με τα υπόλοιπα και σερβίρουμε με παγωτό μπισκότο κρέμα.