Υλικά
- 2 κουταλάκια του γλυκού θυμάρι
- 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
- 1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κουταλιά του γλυκού βούτυρο
- 450 γραμμάρια βίδες ζυμαρικό
- 40 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
- 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 1 ματσάκι σπαράγγια μεσαίου μεγέθους, περίπου 1 κιλό
- 1 φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά για 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό και μετά στραγγίζουμε.
Ζεσταίνουμε λίγο βούτυρο σε τηγάνι. Στη συνέχεια, παίρνουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε σε κύβους και το σοτάρουμε για 4 λεπτά από κάθε πλευρά.
Ρίχνουμε στο τηγάνι τα καθαρισμένα σπαράγγια, τη φέτα, τα ντοματίνια, τα μυρωδικά, αλάτι και τα ζυμαρικά μας ανακατεύουμε μαζί με το κοτόπουλο μια γύρα ακόμα και σερβίρουμε.