Υλικά
- 300 γραμμάρια τορτελίνια με κρέας
- 3 κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους
- 2 κόκκινες πιπεριές φλωρίνης
- 1 λίτρο ζωμό κρέατος
- 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
- ελαιόλαδο
- αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Σε ξύλο κοπής καθαρίζουμε τα κολοκυθάκια και τις πιπεριές και κόβουμε τα κολοκυθάκια σε ροδέλες και τις πιπεριές σε μικρά κύβους.
Στη συνέχεια, ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο και τα σοτάρουμε για λίγα λεπτά μαζί με το κρεμμύδι, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να μαλακώσουν.
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα το ζωμό ζεστό και τα αφήνουμε όλα μαζί να σιγοβράσουν για 10 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα τορτελίνια.
Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για όσα λεπτά αναγράφεται στη συσκευασία τους -δηλαδή για περίπου 10 λεπτά- και αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Τέλος, ρίχνουμε στη σούπα το ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Σερβίρουμε αμέσως σε βαθιά μπολ και εάν θέλουμε πασπαλίζουμε με επιπλέον φρεσκοτριμμένο πιπέρι.