Υλικά
- Για τη σαλάτα
- 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση ή 1 ντομάτα
- 1 πακέτο βίδες ή ζυμαρικό της προτίμησής σας
- 1 αβοκάντο κομμένο σε κύβους
- 100 γραμμάρια κασέρι κομμένο σε κύβους
- 1 κουταλιά της σούπας ελιές μαύρες καθαρισμένες
- 3/4 κούπας καλαμπόκι κονσέρβας στραγγισμένο
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα, πράσινα
- Για το ντρέσινγκ
- 2 κουταλιές της σούπας λάδι
- 1/2 κουταλιά της σούπας σουσαμόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας τυρί κρέμα
- 2 κουταλιές της σούπας ξύδι ρυζιού
Εκτέλεση
Για τη σαλάτα
Βάλτε τις βίδες σε μια μικρή κατσαρόλα, ρίξτε τους βραστό νερό και σιγοβράστε για 8 λεπτά.
Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβετε σε κύβους το αβοκάντο, τα ντοματίνια.
Βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ το αβοκάντο, το καλαμπόκι, το κομμένο σε κύβους κασέρι, τις καθαρισμένες ελιές και προσθέτετε τις βίδες, τα ντοματίνια και το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.
Για το ντρέσινγκ
Τοποθετείστε σε ένα βαζάκι το ελαιόλαδο, το σουσαμόλαδο, το τυρί κρέμα και το ξύδι. Ανακινείστε καλά μέχρι να ανακατευτούν.
Περιχύνετε το μείγμα με τη σως, ανακατεύετε ελαφρά και σερβίρετε.