Υλικά
- Για 4-6 άτομα
- Για τη σαλάτα
- 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση ή 1 ντομάτα
- 1/2 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
- 1 πακέτο φουσίλι ζυμαρικό ή της προτίμησης σας
- 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
- 1 αγγούρι ψιλοκομμένο
- Φέτα θρυμματισμένη
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα πράσινα
- Για το ντρέσινγκ
- 2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας
- 1/2 κουταλιά της σούπας σουσαμόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας τυρί κρέμα
- 2 κουταλιές της σούπας ξύδι ρυζιού
Εκτέλεση
Για τη σαλάτα
Βάλτε τα ζυμαρικά σε ένα κατσαρολάκι και ρίξτε τους βραστό νερό και σιγοβράστε για 8 λεπτά.
Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το μπέικον χωρίς λάδι μέχρι να μαραθεί.
Μεταφέρετε το μπέικον και τα κόκκινα φασόλια σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε τα ζυμαρικά, το αγγουράκι, τα ντοματίνια, και το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.
Για το ντρέσινγκ
Τοποθετείστε σε ένα βαζάκι το ελαιόλαδο, το σουσαμόλαδο, το τυρί κρέμα και το ξύδι. Ανακινείστε καλά μέχρι να ανακατευτεί.
Περιχύνετε το μείγμα με τη σως, ανακατέψτε ελαφρώς και σερβίρετε.