Υλικά

  • 250 γραμ. ρύζι καρολίνα
  • 100 γραμ. μοτσαρέλα σε μικρούς κύβους
  • 100 γραμ. κασέρι τριμμένο
  • 100 γραμ. γαρίδες βρασμένες
  • 2 αυγά ελαφρά χτυπημένα
  • 1 φλιτζάνι λάδι
  • Τριμμένη φρυγανιά
  • Σπορέλαιο για το τηγάνισμα

sidagi.gr 


Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι και μόλις είναι έτοιμο το αναμειγνύουμε με τα αυγά. Σοτάρουμε τις γαρίδες με μία κουταλιά λάδι, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και το κασέρι και τα ανακατεύουμε.

Παίρνουμε 1 κουταλιά ρύζι και το απλώνουμε, από πάνω βάζουμε λίγο από το μείγμα της γαρίδας. Σκεπάζουμε το μείγμα της γαρίδας με άλλη μία κουταλιά ρύζι και πλάθουμε το μείγμα σε κροκέτες έτσι ώστε το μείγμα της γαρίδας να μην φαίνεται καθόλου.

Ρολάρουμε τις κροκέτες στην φρυγανιά και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ξανθύνουν