Υλικά

  • Για 4-6 άτομα
  • 2 μικρές φρατζόλες ψωμί σε φέτες
  • 3 κούπες γάλα καυτό
  • 4 αυγά χτυπημένα
  • Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
  • Κανέλα
  • 1 μάνγκο κομμένο σε κύβους
  • Μέλι για το σερβίρισμα

sidagi.gr

Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής

Μουσκεύουμε καλά τις φέτες μέσα στο γάλα και τις περνάμε στο χτυπημένο αυγό. Τις τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές και τις σερβίρουμε ζεστές πασπαλισμένες με κανέλα και περιχύνοντας με σιρόπι που θα φτιάξουμε βράζοντας 2 κούπες ζάχαρη και 2 κούπες νερό με λίγο λεμόνι για 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά.

Καθαρίζουμε το μάνγκο και το κόβουμε σε κύβους, σερβίρουμε τις τηγανίτες με μέλι και μάνγκο.