Υλικά
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε το αλεύρι με τα μυρωδικά και τοποθετείτε εκεί τα μπουτάκια με τις φτερούγες, τα βάζετε στο μείγμα αυγού και μετά στο μείγμα δημητριακών.
Ρίχνουμε το ηλιέλαιο σε ένα μεγάλο τηγάνι ή κατσαρόλα. Η Θερμότητα θα πρέπει να φτάσει τους 180 βαθμούς τότε ρίχνουμε τα μπουτάκια κοτόπουλου και τα τηγανίζουμε για περίπου 20 λεπτά.
Υλικά
Για 4-6 άτομα
2 1/2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
1/4 κουταλάκι συν 1 πρέζα αποξηραμένο θυμάρι
1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1/8 κουταλάκι συν 1 πρέζα πιπέρι καγιέν
3 αυγά
5 κούπες θρυμματισμένα δημητριακά
4 μπούτια κοτόπουλο (περίπου 2 κιλά) – 4 φτερούγες κοτόπουλου
1 λίτρο (4 φλιτζάνια) ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
1 φλιτζάνι για κάθε χρήση αλεύρι