Υλικά

  • Για 6-8 άτομα
  • 420 γραμμάρια φουντούκια
  • 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
  • 1 κουταλιά της σούπας κανέλα
  • 2 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο
  • 1/4 συν 1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

sidagi.gr

Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

Σε ένα μικρό μπολ, χτυπήστε ελαφρά μαζί το λάδι, την κανέλα και ζάχαρη. Τοποθετήστε τα φουντούκια σε ένα μπολ και ανακατέψτε. Απλώστε τα φουντούκια σε ένα μεγάλο ταψί και ψήνουμε για 15 λεπτά, ή έως ότου τα φουντούκια αποκτήσουν ένα καστανό χρώμα. Φυλάξτε σε αεροστεγές δοχείο και σερβίρετε.