Υλικά 3 σούπας μουστάρδα μελιού 6 πίτες τορτίγιας 20 εκ. η καθεμία 2 καρότα τριμμένα 2 πακέτα (170 γραμμάρια το καθένα) φέτες καπνιστή γαλοπούλα στήθος 6 φύλλα μαρουλιού ½ φλιτζάνι μουστάρδα Εκτέλεση Απλώνουμε τις τορτίγιες στον πάγκο της κουζίνας. Στη συνέχεια, απλώνουμε τη μουστάρδα σε κάθε πίτα. Πασπαλίζουμε ομοιόμορφα με καρότο, μαρούλι και γαλοπούλα. Έπειτα, τυλίγουμε σε ρολό κάθε πίτα τορτίγιας προσεκτικά. Βάζουμε στο ψυγείο 15 λεπτά και σερβίρουμε.