Υλικά
- 500 γραμμάρια ριγκατόνι
- 2 κουτιά ντοματάκια
- λίγο κρεμμύδι
- 5 μανιτάρια πλευρώτους ψιλοκομμένα
- λίγο σέλινο
- 300 γραμμάρια μοτσαρέλα
- παρμεζάνα τριμμένη
- πιπέρι
- αλάτι
Εκτέλεση
Ρυθμίζουμε τη σχάρα του φούρνου στη δεύτερη σκάλα και προθερμαίνουμε στους 180 βαθμούς με αντιστάσεις (160 με αέρα).
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αρκετό νερό, αλατισμένο, για περίπου 8 λεπτά. Παίρνουμε ένα ταψί, αρκετά βαθύ, βάζουμε στον πάτο του αρκετή σάλτσα ντομάτας και με την υπόλοιπη ανακατεύουμε τα ζυμαρικά μαζί με τα κρεμμύδια, σέλινο, αλάτι και πιπέρι.
Παίρνουμε τη μοτσαρέλα, την τριμμένη παρμεζάνα, τα μανιτάρια και τα ρίχνουμε στο ταψί. Αφού τα ανακατέψουμε, πασπαλίζουμε με λίγο πιπέρι και παρμεζάνα τριμμένη.
Τα βάζουμε στο φούρνο, γύρω στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά μέχρι το τυρί να αποκτήσει σκούρο χρώμα.