Υλικά
- 100 γραμμάρια προσούτο κομμένο σε φέτες
- 100 γραμμάρια ρόκα άγρια
- 100 γραμμάρια μαρούλι
- 4 ντοματίνια
- Μισό καρότο τριμμένο
- 40 γραμμάρια λευκό τυρί (φέτα, μανούρι, μοτσαρέλα)
- 100 γραμμάρια βατόμουρα για το σερβίρισμα
- Ένα κουταλάκι του γλυκού άνηθο
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε το μαρούλι και τη ρόκα. Καθαρίζουμε το καρότο και το τρίβουμε στον τρίφτη. Κόβουμε το προσούτο σε κομμάτια μεσαίου μεγέθους.
Στήνουμε το πιάτο βάζοντας κάτω τη ρόκα με το σπανάκι, από πάνω το προσούτο, τα ντοματίνια και τελειώνουμε προσθέτοντας ντοματίνια κομμένα στη μέση, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Πασπαλίζουμε με το τυρί και τα βατόμουρα.