Υλικά
- 500 γραμμάρια φαρφάλες
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 200 γραμμάρια ανθότυρο
- 5 λωρίδες μπέικον
- 100 γραμμάρια μανιτάρια
- Λίγο μαϊντανό
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζετε τις φαρφάλες για περίπου 10 λεπτά. Τις στραγγίζετε και ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλάνε.
Σ’ ένα τηγάνι, με ελάχιστο λάδι, ρίχνετε το τριμμένο σκόρδο, τα μανιτάρια, το μπέικον, τις φαρφάλες, το τριμμένο ανθότυρο και το αλατοπίπερο.
Αφού ανακατέψετε, σερβίρετε αμέσως.