Υλικά
- ½ κιλό μακαρόνια
- 200 γραμμάρια λιαστές ντομάτες
- 1 κιλό μπρόκολο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
Αρχικά βράζουμε το μπρόκολο σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, μέχρι να μαλακώσει.
Παράλληλα, σε μια άλλη κατσαρόλα όπου έχουμε βάλει λίγο ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το μαϊντανό και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν.
Στραγγίζουμε το μπρόκολο και το βάζουμε στην κατσαρόλας με τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύουμε καλά.
Βράζουμε τα ζυμαρικά και αφού τα στραγγίσουμε με το σουρωτήρι τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το μπρόκολο. Ανακατεύουμε και τα μακαρόνια μας είναι έτοιμα.
Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί και λιαστή ντομάτα.