Υλικά
- 3 πλευρές από φιλέτο κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους
- 2 σκελίδες σκόρδο σπασμένες
- 2 κουταλιές μουστάρδα με σπόρια
- Χυμό από 1 πορτοκάλι
- αλάτι
- πιπέρι
- 400 γραμμάρια πέννες
- 1/2 ματσάκι σπαράγγια ζεματισμένα
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε νερό και βράζουμε τις πέννες για 8 λεπτά.
Στη συνέχεια, 4 λεπτά πριν στραγγίσουμε τις πέννες, ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα το σπαράγγια να ζεματιστούν.
Ταυτόχρονα βάζουμε λάδι σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε το κοτόπουλο, το σοτάρουμε για 10 λεπτά και αλατοπιπερώνουμε.
Στη συνέχεια, ρίχνουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε. Αφού βγάλει το άρωμα του το σκόρδο, ρίχνουμε το χυμό με τη μουστάρδα και ανακινούμε το τηγάνι να πάει παντού το μείγμα μας.
Κατόπιν στραγγίζουμε τα ζυμαρικά με το μπρόκολο κρατώντας τρεις κουταλιές από το νερό.
Ρίχνουμε τα ζυμαρικά με τα σπαράγγια στο τηγάνι, το νερό ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.