Υλικά
Υλικά
Για 4-6 άτομα
Για τη σαλάτα
250 γραμμάρια μύδια βρασμένα (τα ατμοβράζετε σε ζωμό από κρασί, ξίδι, δάφνη, ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια)
250 γραμμάρια φασόλια μαυρομάτικα κονσέρβας
1 ντομάτα σε φέτες
1 μικρό αγγούρι σε ροδέλες
1/2 πράσινη, 1/2 κόκκινη, 1/2 κίτρινη πιπεριά
1 μαρούλι χοντροκομμένο
Για τη σως
100 γραμμάρια καλαμποκέλαιο
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
χυμός από ένα λεμόνι
1 κουταλάκι κύμινο, αλάτι, πιπέρι, μέντα
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Σε μια κατσαρόλα βράζετε τα μύδια με το κρασί και τα υπόλοιπα υλικά για 15 λεπτά. Βάζετε τα υπόλοιπα υλικά της σαλάτας σε ένα μπολ. Κατόπιν σε βαζάκι χτυπάτε τα υλικά της σως και περιχύνετε τη σάλτσα.
Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr