Υλικά

  • 500 γραμμάρια πέννες
  • 1μέτριο μπρόκολο
  • 2 καρότα, σε λεπτές φέτες
  • 200 γραμμάρια κασέρι τριμμένο ή κομμένο σε κύβους
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

sidagi.gr


Εκτέλεση

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, βράζετε το μπρόκολο για περίπου 7 λεπτά. Το βγάζετε και στο ίδιο νερό βράζετε τις πέννες για 10 λεπτά περίπου και στραγγίζετε.

Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε τα καρότα. Προσθέτετε τις πέννες, την κρέμα γάλακτος, το αλατοπίπερο και το μπρόκολο και σοτάρετε για ½ λεπτό ακόμη.

Τα σερβίρετε σ’ ένα μπολ και στο τέλος γαρνίρετε με κασέρι τριμμένο ή κομμένο σε κύβους.