Υλικά

  • Αλάτι, πιπέρι
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 500 γραμμάρια μανιτάρια
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος

sidagi.gr


Εκτέλεση

Τρίβουμε το κρεμμύδι, πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια καθώς και το μαϊντανό. Αναμιγνύουμε τα παραπάνω υλικά σε μία λεκάνη και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το αλεύρι.

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά ώστε να προκύψει ένα ομοιογενές μείγμα. Το αφήνουμε για λίγο να ξεκουραστεί.

Σ’ ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε σε αυτό με κουταλιές το μείγμα των μανιταριών για τηγάνισμα.

Τηγανίζουμε και βγάζοντας από τη φωτιά τα σερβίρουμε ζεστά.