Υλικά 3 γεμάτες κουταλιές της σούπας μαγιονέζα 2 φλιτζάνια τσαγιού βρασμένο αστακό 1 κουταλιά της σούπας κοφτή κέτσαπ Μουστάρδα σε σκόνη Χυμό λεμονιού Μαρούλι ψιλοκομμένο Άνηθο Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής Βράζουμε τον αστακό. Αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα και την κέτσαπ. Προσθέτουμε τον αστακό και ανακατεύουμε. Σε μια πιατέλα στρώνουμε το μαρούλι και βάζουμε από πάνω τη αστακοσαλάτα. Μπορούμε να τη γαρνίρουμε με κλωναράκια άνηθου.