Υλικά
- 250 γραμμάρια πένες
- 200 γραμμάρια φέτα
- 2 μεγάλες ντομάτες
- 3 πράσινες πιπεριές
- 1 μεγάλο αγγούρι
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- Λίγες ελιές
- 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανη
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πένες και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Την ίδια ώρα κόβουμε τις πιπεριές, τις ντομάτες, το αγγούρι, το κρεμμύδι και τη φέτα και τα ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ μαζί με το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη.
Προσθέτουμε στο μπολ τις πένες, τις ελιές και την κάπαρη.
Ανακατεύουμε και πάλι και σερβίρουμε.