Υλικά

sidagi.gr

Υλικά

Για 4-6 άτομα
1 κιλό γαρίδες
1/4 φλιτζάνι τσαγιού κέτσαπ
1 φλιτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα
λίγο κόκκινο πιπέρι ή μαγιονέζα
1 κουταλιά του γλυκού περίπου «γούστερ – σως»
Φύλλα από καρδιά μαρουλιού


Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής

Σε μια κατσαρόλα βράζετε τις γαρίδες για περίπου 25 λεπτά, στη συνέχεια τις αφαιρείτε από την εστία και τις καθαρίζετε τις γαρίδες, κατόπιν αναμειγνύετε την κέτσαπ με την κρέμα γάλακτος και προσθέτετε την πάπρικα και την γούστερ σως.

Βάζετε μέσα σε γυάλινο μπολ μικρά κομμάτια από φύλλα καρδιάς μαρουλιού και μερικές γαρίδες 5 έως 6 γαρίδες σε κάθε μπολ είναι αρκετές.

Ρίχνετε πάνω από το κάθε μπολ μια κουταλιά σάλτσα και αφήνετε τις γαρίδες μέσα στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα τις σερβίρετε.