Υλικά
- ½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
- 3 κουταλάκια του γλυκού ξηρή μαγιά
- 400 ml χλιαρό νερό
- 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- επιπλέον ελαιόλαδο για επάλειψη
- σουσάμι, παπαρουνόσπορος
- 700 γραμμάρια αλεύρι σκληρό
- 3 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
Εκτέλεση
Παίρνετε 4 φύλλα λαδόκολλας και τα λαδώνετε ελαφρά. Στη συνέχεια τοποθετήστε το αλεύρι, το αλάτι, τη ζάχαρη και την μαγιά στο μπολ του μίξερ και χρησιμοποιώντας τον γάντζο (το εξάρτημα για την παρασκευή ζύμης), τα ετοιμάζεται, στην μικρότερη ταχύτητα.
Αναμιγνύετε σταδιακά το χλιαρό νερό και το ελαιόλαδο μέχρι να έχετε μια μαλακή ζύμη. Ζυμώστε για 1 λεπτό στη χαμηλότερη ταχύτητα και άλλα