Υλικά
Υλικά
Για 1 άτομο
2 κουταλακια του γλυκού ζάχαρη (προαιρετικά)
Σαντιγί για το γαρνίρισμα
1 κούπα γάλα
2 κοφτές κουταλιές της σούπας μερέντα
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Ρίχνουμε το γάλα σε μια μικρή κατσαρόλα, προσθέτουμε τη μερέντα και βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
Ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να διαλυθεί η μερέντα για 8 λεπτά μέχρι να γίνει όλο το γάλα σοκολατί. Μόλις ζεσταθεί, βγάζουμε από τη φωτιά και αδειάζουμε σε μια κούπα και ρίχνουμε τη ζάχαρη.