Υλικά

  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 4 λαδόκολλες
  • σπάγκο
  • 2 κιλά αρνίσιο μπούτι
  • 4 σκελίδες σκόρδο

sidagi.gr


Εκτέλεση

Πλένουμε και στραγγίζουμε το μπούτι του αρνιού. Το τρυπάμε με μαχαίρι και ρίχνουμε μέσα αλάτι, πιπέρι και ½ σκελίδα σκόρδο σε κάθε τρύπα.

Το τυλίγουμε καλά με τις λαδόκολλες και το δένουμε σφιχτά με σπάγκο. Το βάζουμε πάνω σε μια λαμαρίνα και το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο 180 βαθμούς, για 3 ώρες και 30 λεπτά.

Προσέχουμε στο δίπλωμα του πακέτου για να μη χάσει τα υγρά του και στεγνώσει.