Υλικά
- 250 γραμμάρια κιμά χοιρινού
- 1 κρεμμύδι
- 250 γραμμάρια χυμό τομάτας
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 100 ml ελαιόλαδο
- 12 γραμμάρια αλάτι
- 8 γραμμάρια πιπέρι
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- 500 γραμμάρια κανελόνια
- 250 γραμμάρια τυρί κρέμα
- 2 κρόκοι αυγών
- 250 γραμμάρια κιμά μόσχου
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σε μία κατσαρόλα τα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τον κιμά μόσχου και χοιρινού, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το χυμό τομάτας. Ανακατεύουμε και βράζουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
Γεμίζουμε με τον κιμά τα κανελόνια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με σύρμα το τυρί κρέμα, τους κρόκους και το μοσχοκάρυδο. Αλατοπιπερώνουμε και καλύπτουμε την επιφάνεια του ταψιού. Ψήνουμε για 25 λεπτά στους 170 βαθμούς.