Υλικά
- 1 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο φρέσκο
- 4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανός
- 500 γραμμάρια πέννες
- 1 κιλό μοσχαράκι κομμένο σε κύβους
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- 1 ποτήρι ζωμό κρέατος από κύβο ή σούπα
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνετε το μοσχαράκι και το τηγανίζετε μέσα σε μια κατσαρόλα με το βούτυρο.
Προσθέτετε και τσιγαρίζετε ελαφρά το κρεμμύδι. Το σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε το ζωμό, το μαϊντανό και αλατοπίπερο αν χρειάζεται. Σιγοβράζετε για 30 λεπτά περίπου. Βράζετε τις πέννες και τις στραγγίζετε.
Σερβίρετε ανακατεύοντας με τη σάλτσα και το μοσχαράκι!