Υλικά

  • Για 2-4 άτομα
  • 50 γραμμάρια μέλι
  • 250 γραμμάρια αμύγδαλο φιλέ
  • 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • 140 γραμμάρια ζάχαρη

sidagi.gr

Απλά μπισκότα που γίνονται στη στιγμή και αρέσουν σε όλους!

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Στη συνέχεια βουτυρώνουμε ελαφρά μικρά φορμάκια για τάρτες και τα στρώνουμε με λαδόκολλα.

Σε χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη και το μέλι μέχρι να λιώσουν και να πάρουν το χρώμα της καραμέλας.

Αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε το αμύγδαλο. Ρίχνουμε από μια κουταλιά σε κάθε φορμάκι και ψήνουμε για 15 λεπτά.