Υλικά
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Ξεπλένουμε τα μύδια και τ’ αφήνουμε στο τρυπητό να στραγγίξουν. Έχουμε κόψει το μπέικον σε πολύ λεπτές φέτες, παίρνουμε 2 ή 3 μύδια μαζί, τα τυλίγουμε σε ένα φετάκι μπέικον και τα περνάμε στα ξύλινα σουβλάκια.
Για κάθε σουβλάκι περνάμε 4 με 5 κομμάτια, ανάμεσα ελιές. Τα ψήνουμε στο γκριλ που έχουμε ζεστάνει στους 200 βαθμούς, μέχρι να πάρει χρώμα το μπέικον.
Υλικά
Για 6-8 άτομα
150 γραμμάρια μπέικον
1 κουτί μύδια 200 γραμμάρια
Σουβλάκια ξύλινα ή μεταλλικά
λεμόνι
ελιές γεμιστές (αν θέλετε)