Υλικά
Σε μια κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο. Όταν ζεσταίνεται, ρίχνετε το κοτόπουλο και το σοτάρετε και από τις δύο πλευρές, για περίπου 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Προσθέτετε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, για περίπου 3 λεπτά. Μετά προσθέτετε τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν.
Έπειτα ρίχνετε τη ντομάτα χωρίς τη φλούδα και αφήνετε το φαγητό σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά.
Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
Μπορείτε να ρίξετε το ανθότυρο κομμένο σε κύβους και να το αφήσετε πάνω στη φωτιά για ένα λεπτό ή μπορείτε να το βάλετε ωμό μέσα στη σάλτσα.
Υλικά
Για 2 άτομα
2 μπούτια κοτόπουλο
1 κρεμμύδι ξερό
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πράσινη
2 ντομάτες
100 γραμμάρια ανθότυρο, κομμένο σε κύβους
Αλάτι
Πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο