Υλικά
Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βράζετε, σε αλατισμένο νερό, τα ριγκατόνι, για περίπου 12 λεπτά. Τα στραγγίζετε και ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο να μην κολλάνε. Σ’ ένα μεγάλο τηγάνι βάζετε τον τόνο στραγγισμένο, την κρέμα γάλακτος, το σκληρό τυρί κομμένο σε κύβους ή τριμμένο.
Τα αφήνετε για 1-2 λεπτά, κατόπιν ρίχνετε το ριγκατόνι και σερβίρετε αμέσως!
Υλικά
Για 2-4 άτομα
1 κουτί τόνο σε ελαιόλαδο
200 γραμμάρια σκληρό τυρί τύπου κασέρι, κομμένο σε κύβους ή τριμμένο
200 ml κρέμα γάλακτος
Αλάτι, πιπέρι
Μαϊντανός