Υλικά

sidagi.gr

Μια συνταγή κατάλληλη για ρεβεγιόν!Ρίχνετε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα βράζετε για περίπου 20 λεπτά σε σιγανή φωτιά και ανακατεύετε καλά κατά διαστήματα, μέχρι το ποτό σας να αχνίσει και όχι να βράσει.

Δοκιμάζετε και αν θέλετε προσθέτετε λίγη επιπλέον ζάχαρη για να γλυκάνει περισσότερο.

Διατηρήστε το ζεστό.

Πριν σερβίρετε, προσθέστε λίγη βότκα αν επιθυμείτε.
Σερβίρετε ζεστό σε φλιτζάνι από πυρίμαχο γυαλί.

Υλικά

Για 6-8 άτομα:

1 μπουκάλι κόκκινο κρασί
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
λίγες σταφίδες και ασπρισμένα αμύγδαλα (προαιρετικά)
2 μπαστουνάκια κανέλα
5-6 γαρύφαλλα
φλούδα ενός πορτοκαλιού.

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr