Υλικά
Ο Ρήγας Κωνσταντίνος γεννήθηκε το 1977 στον Πειραιά όπου και μεγάλωσε. Την μαγειρική τέχνη την συνάντησε και την αγάπησε πολύ νωρίς. Τον κατέκτησε από την πρώτη στιγμή και σε αυτό βοήθησαν οι πρώτοι του σεφ που τον δίδαξαν. Από αυτούς ξεχωρίζει τους Γκριτζέλης Παναγιώτης, Βασιλίου Κωνσταντίνος και Ίσκας Νεκτάριος.
Τη μαγειρική τέχνη τη σπούδασε στη Le Monde και κατόπιν στη σχολή του ΕΟΤ, επίσης φοίτησε στη σχολή κρεοπωλών από όπου απέκτησε και το πτυχίο του κρεοπώλη.
Μετά το τέλος των σπουδών του είχε την ευκαιρία να συνεργασθεί με το ιταλικό εστιατόριο της αλυσίδας SANTA PASTA , στο εστιατόριο REMENΖZO ,στα ξενοδοχεία GRAND RESORT LAGOΝISSI & στο εστιατόριο BROWNS του DIVANI CARAVEL HOTEL όπου εργάζεται μέχρι και σήμερα.
Η αγαπημένη του κουζίνα είναι η μεσογειακή και πολυνησιακή.
Διακρίσεις: Eπίτιμο μέλος του Chef Club
Δείτε το πλήρες βιογραφικό από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων
E-mail επικοινωνίας: [email protected]