Υλικά

Ο Roscini Luca γεννήθηκε και στην Περούτζια της Ιταλίας στις 4-11-1976. Την μαγειρική τέχνη την συνάντησε και την αγάπησε πολύ νωρίς. Τον κατέκτησε από την πρώτη στιγμή και σε αυτό βοήθησαν οι πρώτοι του σεφ που τον δίδαξαν. Από αυτούς ξεχωρίζει τους Κωνσταντίνο Λιαπάτη και τον Χρήστο Γκότση.

Σπούδασε στην Περούτσια και στο Centro Di formazione Professionale.

Μετά το τέλος των σπουδών του είχε την ευκαιρία να εργαστεί στα παρακάτω ξενοδοχεία και εστιατόρια: HOTEL 4**** CHEF DE PARTIE, HOTEL LIDO 2 CHEF SUMMER SEASON, RESTAURANT «LA LOCANDA DEGLI SCIRI CHEF. GREECE: PATRAS, POLIXORO POLITIA CHEF ,HOTEL PORTORIO 4**** 2 chef, summer season meganissi island restaurant «artisti della pasta»’ chef , patras hotel astir 4**** sue chef , patras restaurant «eataly» chef

Η αγαπημένη του κουζίνα είναι η ιταλική, η μεσογειακή και η ελληνική.

Δείτε το πλήρες βιογραφικό από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων
E-mail επικοινωνίας: [email protected]