Υλικά
Ο Γεράσιμος Καβαλιέρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 και μεγάλωσε στην πλατεία Αττικής. Τη μαγειρική τέχνη τη συνάντησε και την αγάπησε πολύ νωρίς. Τον κατέκτησε από την πρώτη στιγμή και σε αυτό βοήθησαν οι πρώτοι του σεφ που τον δίδαξαν.
Από αυτούς ξεχωρίζει τους Αναστάσιο Πρωτοψάλτη, Hans Peter Fink, Werner Pichlmaier, Joachim Gradwohl.
Τη μαγειρική τέχνη τη σπούδασε στη σχολή Le Monde. Μετά το τέλος των σπουδών του είχε την ευκαιρία να μεταβεί στην Αυστρία και να εργαστεί στο ξενοδοχείο Sacher στη Βιέννη όπου και εξακολουθεί να παραμένει, ως Executive Chef στο Hilton Vienna.
Η αγαπημένη του κουζίνα είναι η ελληνική.
Διακρίσεις
Κάτοχος διπλώματος Küchenmeister, Gault Millau 1 σκούδος (2012), βράβευση από Chaîne des Rôtisseurs, Bailliage Nationa ld’Autriche
Δείτε το πλήρες βιογραφικό από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων
E-mail επικοινωνίας: [email protected]