Υλικά
Ονομάζομαι Σαμαράς Κωνσταντίνος γεννήθηκα στην Αθήνα το 1977 και μεγάλωσα στη Λιβαδειά Βοιωτίας.
Με την μαγειρική το παθός μου ξεκινάει από πολύ παλιά, σχεδόν από μικρός, ένα πάθος που θα με οδηγήσει στη Αυστρία και θα σπουδάσω εκεί στην κρατική σχολή μαγειρικής στην αρχή ως μάγειρας αποφοιτώντας αριστούχος, και θα τελειώσω και εστιάτορας λίαν καλώς.
Ακόμη, θα συνεχίσω με μαθήματα διαιτολογίας και θα συνεργαστώ με μεγάλους Αρχιμάγειρες του εξωτερικού, έχοντας εργαστεί σε αρκετά βραβευμένα εστιατόρια και ξενοδοχεία, ενώ τώρα ασχολούμαι με το γιωτιν εντός και εκτός τις Ελλάδας.
Δείτε το πλήρες βιογραφικό από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων