Υλικά
Ο Νίκος Γεράνης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974 και ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική τα τελευταία 15 χρόνια.
Σπούδασε στην Αθήνα στη σχολή Chef d’ Oeuvre. Το 2000 θα μαθητεύσει δίπλα στο Chef Alfred Klink στο ξενοδοχείο Colombi Hotel στο Freiburg της Γερμανίας. Η μεθοδικότητα και η πειθαρχία του συγκεκριμένου Chef θα τον καθορίσουν.
Από το 2006 μέχρι και το 2011 θα διδάξει τη μαγειρική τέχνη στη σχολή από την οποία αποφοίτησε, συμβάλλοντας στην εκπαίδευση νέων επαγγελματιών που είναι και η μεγάλη του αγάπη.
Από το 2011 είναι μέλος της Ελληνικής Λέσχης Αρχιμαγείρων, ενώ σήμερα είναι αντιπρόσωπος της λέσχης στην Ελβετία. Παράλληλα, εργάζεται σαν Executive Sous Chef, στο ξενοδοχείο «Arc En Ciel», στο Gstaad της Ελβετίας.
Του αρέσει η μεσογειακή κουζίνα και οι απλές συνταγές με φρέσκα υλικά.
Δείτε το πλήρες βιογραφικό από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων
E-mail επικοινωνίας: [email protected]