Υλικά

Ο Λουλούμαρης Νίκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο.

Την μαγειρική τέχνη την συνάντησε και την αγάπησε πολύ νωρίς . Τον κατέκτησε από την πρώτη στιγμή και σε αυτό βοήθησαν οι πρώτοι του σεφ που τον δίδαξαν. Από αυτούς ξεχωρίζει τον chef του εστιατορίου Bajazzo, Klaus Feuerbach, και τους Έλληνες chef, κυρίους Μιχάλη Ντουνέτα και Σωτήρη Ευαγγέλου.

Τη μαγειρική τέχνη τη σπούδασε στη Alpine Center και στη συνέχεια παρακολούθησε πολλά σεμινάρια στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική από τα οποία ξεχωρίζει εκείνο με τον Serjo Mei, τον executive chef των Four Seasons.

Μετά το τέλος των σπουδών του είχε την ευκαιρία να εργασθεί στο εστιατόριο Bajazzo, στο εστιατόριο 17 και στην Brasserie Valaoritou. Σήμερα μπορείτε να τον βρείτε στο εστιατόριο-bistro Black Duck.

Η αγαπημένη του κουζίνα είναι η Μεσογειακή, η μοντέρνα Ελληνική και η Γαλλική .

Διακρίσεις:

Χάλκινο μετάλλιο στο φεστιβάλ Γαστρονομίας της Ουκρανίας το 2006
Συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες μαγειρικής του Erfurt το 2004

Δείτε το πλήρες βιογραφικό από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων
E-mail επικοινωνίας: [email protected]